Secretariaat SMV:

Tel:     +31 (0)6 40 24 40 97

IBAN: NL59 INGB 0003 7046 49
BIC  : INGBNL2A
KvK : 41076006

Bestuur:

funktie:  naam: mailadres:
Voorzitter  Koos Consten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Guido Beckers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester  Leo Janssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Historicus Toon Jenniskens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Juridische Zaken Wim Voogt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator Vrienden Davy Pieters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technisch Adviseur Maurice Casanova Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Beheerder Museum Hans Beckers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Stefan Vrancken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bestuurslid Sjoerd Aarts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligers:

Uiteraard heeft het bestuur ondersteuning van een hele groep vrijwilligers welke voorlichting geven in de Helpoort, gidsen in de Linie van Dumoulin of andere taken hebben binnen onze Stichting.

Tonnie Roomberg Henny Beaulen Wim Ramakers Trudy Beckers
Giel Beks Gerard Bartok Jo Slangen Han Bergs
Bram Borsboom Leo Lamberti Paul Rikers Norbert Bollen
René Bosch Frank Neijman Mirjan Tillie George Kuiper
Erik Jorissen Hubert Mordang David Oomen Marcia Lochscmidt
Luc Corthouts Paul Ruth Michelle Jongen Chrit Masotte  
Concetta Ten Vaarwerk-Manzo Jacques Wahlen Michael Bacon Mirjan Tillie
Pierre Coenegracht  Bart Post André Mooij  
Bert van Bogaert Jan Bogers Pierre Coenegracht