Secretariaat SMV:

Tel:     +31 (0)6 40 24 40 97

IBAN: NL59 INGB 0003 7046 49
BIC  : INGBNL2A
KvK : 41076006

Bestuur:

funktie:  naam: mailadres:
Voorzitter  Koos Consten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Han Bergs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester  Chrit Masotte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Toon Jenniskens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Juridische zaken Wim Voogt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator vrienden Davy Pieters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Ton Henrar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligers:

Uiteraard heeft het bestuur ondersteuning van een hele groep vrijwilligers welke voorlichting geven in de Helpoort, gidsen in de Linie van Dumoulin of andere taken hebben binnen onze Stichting.

Tonnie Roomberg Huub Hardy Ben Pachen  Léon Wijckmans
Lidwien van den Boorn  Gerard Bartok Jan Philippens  
Bram Borsboom Leo Lamberti Paul Rikers  
René Bosch Frank Neijman Mirjan Tillie  
Erik Jorissen Hubert Mordang Christian Bruinshoofd  
Luc Corthouts Paul Ruth Michelle Jongen    
Concetta Ten Vaarwerk-Manzo Jacques Wahlen Michael Bacon  
Pierre Coenegracht Walter Willems Maurice Casanova  
Bert van Bogaert Jan Bogers Pierre Coenegracht  


 

Cookies maken het voor ons makkelijker om onze diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze informatiedienst staat u ons toe cookies te plaatsen.
Ok